Bangerz Tour Documentaire

De Amerikaanse tv-zender NBC heeft een documentaire gemaakt over de Bangerz tournee van Miley Cyrus. ' Miley Cyrus: Bangerz Tour'...


De Amerikaanse tv-zender NBC heeft een documentaire gemaakt over de Bangerz tournee van Miley Cyrus. 'Miley Cyrus: Bangerz Tour' wordt op zondag 6 juli uitgezonden op de zender NBC. De documentaire wordt niet in nederland uitgezonden maar er is wel een livestream beschikbaar die we online zullen zetten op onze twitter. De documentaire is rond 3:00AM te zien in Nederland.

De zender, die Miley volgde tijdens een paar Europese concerten, zegt in de documentaire te onderzoeken waarom Miley een 'wereldwijd fenomeen' is. In de twee uur durende film is te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat en worden beelden getoond van de shows. Miley trapte haar veelbesproken wereldtournee op 14 februari af in Canada. De beelden zijn opgenomen tijdens haar show in Portugal.

Hier zijn alvast wat voorproefjes van de documentaire:





You Might Also Like

1 reacties

  1. Heyy hoe kan ik die livestream dan zien ? Want ik wil het heel graag zien en komt die dan ook precies om 3 uur online ?

    BeantwoordenVerwijderen

Instagram

Disclaimer