Fan acties Bangerz Tour Nederland

Op 22 juni 2014 was het dan eindelijk zover, Miley kwam naar het Amsterdam Ziggodome met haar Bangerz Tour! We wilde graag dat de Bangerz T...

Op 22 juni 2014 was het dan eindelijk zover, Miley kwam naar het Amsterdam Ziggodome met haar Bangerz Tour! We wilde graag dat de Bangerz Tour een dag om nooit te vergeten werdt, zowel voor Miley als voor alle nederlandse smilers. Daarom had het Nederlandse Miley Streetteam in overleg met het Ziggo Dome te gekke fanacties bedacht!

Hier nog even een terugblik op welke fan acties er precies waren:


Fanactie 1: Rooting for Miley

Tijdens Miley haar acoustische set 22 juni zal ze het nummer Rooting For My Baby te gehoren brengen, van haar nieuwe album Bangerz. Wij willen Miley verrassen met een te gekke fan actie tijdens dit optreden, omdat ze aangaf tijdens het programma MTV Miley Unplugged, dat dit liedje heel veel voor haar betekend.

22 juni willen we met zoveel mogelijke smilers deze poster die je hieronder ziet, in de lucht houden en aan Miley tonen. Zo wordt dit optreden een onvergetelijk moment voor Miley en zal ze nog vaak aan haar Nederlandse smilers terug denken.

Download link om de poster uit te printen:

We zouden het fijn vinden als alle smilers de poster zo vaak mogelijk uitprinten en ze uitdelen aan andere smilers 22 juni, zodat iedere smiler mee kan doen aan deze fan actie!

We hopen dat jullie allemaal mee gaan doen aan de fan actie en dat we Rooting For My Baby een onvergetelijk optreden kunnen maken voor Miley!

 

Fan actie 2: The Climb

Omdat Miley haar prachtige nummer The Climb niet op de setlist staat met liedjes die Miley tijdens haar Bangerz Tour zingt, willen met alle smilers in de zaal op 22 juni het liedje zingen om Miley te laten zien dat we dit lied haar onwijs graag willen horen zingen.

Om 20:30 na het voorprogramma willen wij The Climb inzetten met alle smilers in de gehele zaal. We hebben jullie hulp nodig om deze fan actie succesvol te maken daarom hopen we op jullie medewerking. Als iedere smiler met het lied mee zingt hopen we dat Miley, haar moeder Tish of iedere ander persoon uit Miley haar team dit backstage hoort en het aan Miley doorgeeft. Miley haar akoestische set is iedere show verschillend en daarom zou er misschien wel eventueel tijd zijn voor Miley om The Climb voor ons te gehore te brengen.

-------------------------------------------------------------------------------------

Om half 1 begonnen we met het Miley Streetteam Nederland om de Rooting For Miley posters die we op A3 formaat 1000x hadden laten afdrukken, uit te delen aan de fans die in de rij stonden. We vonden het te gek hoe enthousiast iedereen op de poster reageerden en gelukkig wilde iedereen mee doen met de fan actie!

Tijdens Rooting For My Baby hadden onwijs veel smilers de poster in de lucht gehouden! Miley zag de poster en zei aan het eind van het liedje: ''Thank you, thank you, thank you''.
Tijdens wrecking ball gooide een fan de poster het podium op. Miley zag de poster liggen en raapte hem op. De poster was nog opgerold  en ze zwierde hem tijdens het zingen door de lucht en riep ondertussen: ''What the hell am i doing''. Daarna vouwde Miley de poster uit. Ze keek er eerst even naar en hield hem daarna boven haar hoofd zodat de hele zaal hem kon zien.

Het was niet eens de bedoeling dat Miley de poster zou oppakken maar vol trots kunnen we zeggen dat deze fan actie zeker is geslaagd! Nog beter als verwacht ;)




De tweede fan actie: The Climb hebben we na het voorprogramma ingezet. De voorste rijen met fans deden vrolijk mee maar helaas is het niet gelukt om de hele zaal mee te laten zingen. Deze fan actie was dus niet helemaal gelukt helaas.



 

You Might Also Like

0 reacties

Instagram

Disclaimer