Miley Cyrus is het nieuwe gezicht voor MAC Viva Glam

Dit jaar mag niemand minder als Miley Cyrus zich de nieuwe Viva Glam  girl van 2015 noemen en daarmee treedt zij in de voetsporen van vo...



Dit jaar mag niemand minder als Miley Cyrus zich de nieuwe Viva Glam girl van 2015 noemen en daarmee treedt zij in de voetsporen van voorgangers Lady Gaga, Rihanna, Nicki Minaj en Christina Aguilera, die in vorige jaren hun collecties uitbracht voor Viva Glam.

De collectie van Miley zal bestaan uit een lipstick en een matchende lipgloss. De beautyproducten zijn vanaf 11 euro te koop. Leuk feitje: de gehele opbrengst van deze producten gaat naar mannen, vrouwen en kinderen die getroffen zijn door HIV! Vanaf 1994 zet MAC al invloedrijke powervrouwen in om een collectie te ontwerpen.

Vanaf 12 februari 2015 zijn de Miley Cyrus goodies wereldwijd verkrijgbaar. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze beautyproducten en ga ze zeker kopen zodra ze uit zijn! Wat vinden jullie van Miley's MAC collab en zijn jullie ook van plan de producten te kopen? Laat een reactie achter hieronder in het reactievakje.

 Bekijk de producten hieronder:




You Might Also Like

0 reacties

Instagram

Disclaimer