Bangerz review door fans

22 juni was het een groot feest in het Amsterdam Ziggo Dome. Miley Cyrus stond deze dag in het concert gebouw met haar Bangerz Tour! De...


22 juni was het een groot feest in het Amsterdam Ziggo Dome. Miley Cyrus stond deze dag in het concert gebouw met haar Bangerz Tour!

De Bangerz Tour was een te gek concert! Duizende gillende fans waren aanwezig op 22 juni in het Amsterdam Ziggo Dome. Concertbezoekers verwachtten muziek, maar daar bleef het niet bij. Miley had de meest te gekke attributen bij zich op het podium. Van een mega hond (floyd) tot een gigantische tong glijbaan en nog veel meer. Miley Cyrus Bangerz Tour is op z'n minst een ervaring!

Wanneer Miley  zegt dat ze een 'movement' creëert, maakt ze geen grapje. Binnen twee uur bij een Miley Cyrus-show, kan je lachen, huilen en schreeuwen. Aan het eind van de avond, voel je je een deel van iets groters - een movement. Haar transformatie voor de ogen van het publiek van onschuldige Disney robot tot ongefilterde vrije vogel verrast haar fans niet een klein beetje, ze omhelzen haar, twerkend en al. Haar boodschap is simpel - LIEFDE en houden van. Houd van je lichaam. Houden van wat je doet. Heb elkaar lief. En het meest belangrijk van allemaal, houd van het leven en heb zoveel plezier als je kunt.

In dit artikel vertellen fans hun ervaring van de Bangerz Tour:

Het was een onbeschrijflijk geweldige show. Vanaf het moment dat Miley het podium op kwam totdat ze het podium verliet kon ik mijn geluk niet op. Nog nooit heb ik me zo gelukkig gevoeld als die 2 uur dat Miley recht voor me neus aan het optreden was. Ik zag aan haar hoeveel plezier ze erin had en dat werd zeker op het publiek geprojecteerd. Het mooiste moment van de avond vond ik toen ze mijn eigen ontworpen poster van Rooting For Miley van het podium raapte tijdens wrecking ball en door de lucht zwierde en open vouwde recht boven haar hoofd! Een dag om nooit meer te vergeten!
- Fleur (17) (Miley Streetteam lid)

Het concert dat Miley gister heeft gegeven was meer dan perfect. Het leek niet eens meer op een concert maar op een groot feest! Ik kan nog steeds niet geloven dat ik haar van zo dicht bij heb gezien en dat ze gewoon een Rooting For Miley poster vasthad op het podium! Het beste was natuurlijk dat ze me recht in mijn ogen aankeek en glimlachte... BEST NIGHT EVER!
- Nuray (13)

Ik vond het echt GEWELDIG. Miley zong echt super goed, de show was perfect & ik vond het ook super leuk dat ze Tish, Noah & Braison op het podium liet. Ik heb echt een top avond gehad!
Video's die ik gemaakt heb staan op mijn youtube kanaal;  https://www.youtube.com/user/RomeeAlinkXx/videos
- Romee (15)
De Bangerz tour was echt geweldig. Het was een show waar je al je problemen kon vergeten en gewoon los kon gaan. De achtergronden en attributen die tijdens de show gebruikt werden waren ook echt spectaculair. En wanneer je daar bent maak je echt snel vrienden en het is echt leuk om dan met iedereen te praten en keihard te schreeuwen wanneer Miley opkomt. Dit is echt het beste concert waar ik ooit naartoe ben geweest!
- Dhyani (14)
Ik heb maar 1 woord: GEWELDIG. Wel lang in de rij gestaan, maar als je eenmaal binnen bent weet je weer waar je het voor doet! Miley heeft echt een goede show neergezet. En de hoogtepunt was toch echt dat ze de poster met 'Rooting For Miley' omhoog hield! 
- Romy (16)

Miley was SUPER AWESOME! Wat een heerlijke badass chick is het toch die schijt heeft aan wat mensen van haar denken, en dat bewonder ik zo enorm! Mijn favoriete stukje was FU omdat dat mijn favoriete nummer is, en natuurlijk was het prachtige Party In The USA ook AMAZING! Ohja, en de vlucht op haar mega hotdog tijdens Someone Else natuurlijk niet te vergeten!
- Demi (17)

Ik wil eerst even zeggen dat ik het geweldig vind wat jullie voor de Nederlandse smilers doen! (Miley Streetteam Nederland) Ik vond miley's concert geweldig, ze heeft alles eruit gehaald wat er in zat. En ik kon mijn ogen niet geloven want het was zo mooi en een keer is iets anders.  Haar stem was ook geweldig mooi! Ik vond de acoustische set het aller mooist! Ik heb de tijd van mijn leven gehad! -  Lian (18)

Ik heb de hele dag in de rij gezeten om vervolgens in de front row te eindigen! Het concert was tot in de details afgewerkt, echt een hele toffe show!!! Heb ook nog nooit zo hard gelachen tijdens een concert want Miley is ook echt ontzettend grappig (en mooi!!!), haha. Het was het dubbel en dwars waard en ik zou het zo weer doen. Kortom, ik heb de avond van mn leven gehad. (:
- Celina

OH MY GOD de show was zo amazing! Ik heb echt de beste avond van mijn leven gehad! Ik stond helemaal op de voorste rij en ze keek me gewoon recht in mijn ogen aan, en spuugde water op me (lol)! De hoogtepunten vond ik Drive en Someone Else, zo mooi gezongen! Ik denk heel de dag aan het concert, een avond om nooit te vergeten!
- Lois (15)

Bangerz Tour, een show dat omschreven wordt als een porn show. Maar dat was helemaal niet het geval. Miley genoot gewoon van haar show en liet dat op haar manier zien. Haar zang was goed en ze maakte er een show van om nooit meer te vergeten!
- Mike (16)

Ik vond het concert echt het beste concert ever! Mijn favoriete moment was toen Miley de muts die ik gooide, oppakte en droeg tijdens My Darlin! Ik kan niet wachten tot de volgende keer! Party popperParty popperParty popper
- Zoë (15)

Ik heb er zolang naar uitgekeken en het was nog gaver dan dat ik had verwacht! Miley maakte er zoals gewoonlijk een feestje van! Zo gauw ze opkwam kreeg ik kippenvel en ging niet meer weg tot het einde! Damn wat heb ik genoten! Het was de beste, mooiste, geweldigste dag van mijn leven!
- kim (25)


Ook een Bangerz Tour review schrijven? Mail jouw tekst bestaande uit ongeveer 5 zinnen naar officialmileynl@hotmail.com
 

You Might Also Like

2 reacties

  1. zijn er ergens fotos of filmpjes te vinden van in de rij. er kwam ook telkens een camera langs enzo ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn filmpjes zijn ook op YouTube te vinden! http://www.youtube.com/user/xxmeligmeisje
    X Demi

    BeantwoordenVerwijderen

Instagram

Disclaimer