SERIOUSLY CYRUS

Seriously Cyrus is de naam van het officiële Youtube Kanaal van de familie Cyrus. Zo kun jij kennis maken met niet alleen Miley maar ook ...


Seriously Cyrus is de naam van het officiële Youtube Kanaal van de familie Cyrus. Zo kun jij kennis maken met niet alleen Miley maar ook met de rest van haar familie. Elke week komt er een nieuwe video online.

Truly Tish:
Dit onderdeel van het kanaal is van Miley haar moeder Tish. Op dit moment heeft zij zes afleveringen geüpload. In haar video's geeft ze tips en praat ze over make-up, haar, kleding, lifestyle, reizen en nog veel meer. Ook zijn er in een aantal video's bekende Amerikaanse Youtubers te zien.

Brandiville:
Dit onderdeel is van Miley haar oudere zus Brandi. Op dit moment heeft zij dertien afleveringen geüpload op het kanaal. Het hoofd onderwerp in Brandi haar video's is kleding. Ze geeft kleding tips, neemt je mee in haar eigen kledingkast en er is een video over Bangerz Tour outfits!

Seriously Cyrus Special:
Noah, het jongere zusje van Miley neemt je in dit onderdeel mee naar verschillende events waar je backstage mee kan kijken en interviews kan zien. Verder worden hier ook andere willekeurige video's van de familie Cyrus geüpload.

Noah:
Zoals je aan de titel al kan zien vind je bij dit onderdeel van het kanaal video's van Noah. Samen met haar vrienden upload zij korte acteer scenes, challenges en andere grappige video's. De meeste van deze video's filmt Noah in haar slaapkamer.

Smiler Saturdays:
Hier staan de Smilers in het middelpunt! In dit onderdeel van Seriously Cyrus worden fan video's geüpload. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Upload jou video op Twitter en gebruik de hastags #SeriouslyCyrus en #SmilerSaturdays en wie weet zie jij jezelf wel terug in de volgende Smiley Saturdays video.

Sunday Sessions:
Als laatste is er nog de Sunday Sessions waar Miley haar vader Billy Ray Cyrus video's upload. Zoals je vast weet is hij een muziekant in hart en nieren en kan het ook niet anders dat dit onderdeel van het kanaal gaat over muziek. Billy Ray verteld verhalen over zijn muziek carriére en zingt zijn favoriete nummers.



Ben jij nog geen abbonnee op het Seriously Cyrus Youtube kanaal, klik dan hier, wordt gratis abbonnee en geniet mee van de video's van de familie Cyrus.

You Might Also Like

0 reacties

Instagram

Disclaimer